сряда, април 01, 2009

Lost^^

Днеска май ще се загубя.
С Лени трябва някак си да се занесем на някаква улица Кукуш 1, някъде към Захарна Фабрика, което е д-а-л-е-ч. Сиреч, трябва да отидем до Плиска и да хванем нещо за Сточна гара, предполага се, че ще я познаем и ще слезем на нея. От там хващаме или 6тица или 309 или 310, неща, които не бях чувала през живота си. Но по възможност ще е 6тица, защото е тролей, а в тях ги има онези автоматчета за електронните карти, които много любезно ти казват името на всяка спирка. Та, предполага се, че рано или късно ще стигнем до Западен парк, срещу който е въпросния адрес на въпросния сервиз на Мтел.
И все пак ми се струва, че или ще се окаже, че няма да могат да оправят джаджата на Лени, или ще е твърде скъпо. Но все пак трябва да се отиде.
Тати ми даде карта. ^^ На София.
Така де, по принцип мога да се изгубя даже в София, но при наличието на карта мога да се оправя като хората и в Париж. Сериозно, бях на косъм да тръгна от Лувъра да ходя сама до Операта. (Ах, Фантома...)
Както и да е. И все пак ако с Лени потънем в безизвестност, сиреч затрием се някъде, имайте предвид, че ви обичам. Някои де. И някои повече от другите. Ама все пак.. xD

Няма коментари: