сряда, януари 07, 2009

;D

Днеска ми е весело. Ако някой се опита да промени това ,ще му се случи нещо болезнено.
Класната естествено не ни говори, но ни дава упражнения за в час. И май няма да ни я махат, защото другата учителка, с която беше плана да ни я сменят, не знае нищо по въпроса. така че...празни надежди ни дава пак.
По Етика май говорихме за любовта, но аз си реших да не слушам (особено като трябваше ФИЛИП да си прочете есето, озаглавено `Едно непринудено чувство`.) Баси, за какво ви е и взимате красотата като се опитвате да правите великите разсъждания по нея. Или да я описвате...
Ениуей, г-жа `Забременях на вашата възраст` ни разказа, че някакъв младеж от 9г е демонстрирал на Колева задните си части и ще бъде изключен. Това е моя герой просто, мен ме е шубе да я погледна в очите тази...
Затова пък днеска беше в добро настроение, което е малко странно, затова пък почваме да свикваме, защото напоследък се случва често. Дали е въпреки или заради този инцидент, не мога да кажа.
По физическо ужким играхме федербал, но всъщност си говорихме за чисто плитки теми от сорта на филми и актьори/актриси. Затова пък беше отпускащо.
По Химия обаче беше най-забавно. не учихме, а цял час си говорихме заа политика и така нататък. не съм си и помисляла, че политиката може да е интересна, камо ли забавно, но как да не ти е интересно и да не се хилиш, като Радо псува къде що се сети за политик, бил то български, руски, украински.
Радо - президент!
;D
Та такам.
И цял ден се оплакваме на всички от историята с нашето прословуто и поредно изключване. И повечето учители са съгласни, че това е ТЪПО, при все че реално погледнато бяхме последните останали, защото другите си бяха тръгнали. Но само нас ще ни изключват, нали?
Естествено.
А даже няма и наистина да ни изключат.

[18:54:08] - Evie - каза: Не ми казвай, че и вие сте в дървена ваканция..
[18:54:40] Believer каза: мда
[18:54:42] Believer каза: (sun)
[18:55:55] - Evie - каза: О ГОСПОДИ!
[18:56:01] Believer каза: :D:D
[18:59:27] - Evie - каза: Испанската не учат, втора испанска не учат, 12-то не учат, САМО НИЕ УЧИМ, ПРИ ТОВА ЧАСОВЕТЕ НИ СА НАМАЛЕНИ САМО С 5 МИНУТИ! А утре може даже и да не ни ги намаляват...

Американския колеж не учи! американския колеж! Най-елитното училище в България.
А 133-то учиии...естествено.
Бтв, ние имаме най-якия химн, пък!
http://133sou.org/%D0%A5%D0%B8%D0%BC%D0%BD/

Да ви е гадно на всички дето сте в дървена ваканция!
^^
Чао чао!

eдит - Решила съм да си подобря почерка.
Ии, ще ви пусна сканирани причини, че не уча в даскало (a.k.a. Какво се драска в часовете)
Ама няма да е днес. ;Р

Няма коментари: