вторник, август 04, 2009

Noonshine каза: ти с твоите руснаци

Abyssphere - О ней.

Страхотна е...

Tfile се излагат малко. Свалих албума само на 2,5 процента и дотам. Но рано или късно ще го сваля, още помня колко време свалях албума на Fourth Dimension.

Напоследък гледам доста филми. Ваканция, какво искате...Редувам комедии и хоръри, комедии и хоръри и така...Жалко, но почти не се намира филм на ужасите, който да ме изплаши. За това мисля да гледам онзи, който Марги ми препоръча, дето докарал Йо до нервен срив. Не че е хорър де, но поне ще е нещо. Йо по принцип няма проблеми с такива неща, та щом е трябвало даже успокоителни да и дават, значи си заслужава гледането. Пък и най-вече - Стивън Кинг се е изказал доста положително. А това означава много.

Преди всеки път като гледах някой филм на ужасите, постоянно си казвах какви са им грешките. Даже по едно време щях да правя списък с правила. От типа на `никога не върви КЪМ странните шумове, бягай в другата посока` и `винаги поглеждай И нагоре`.
Също така `не се разделяй от групата`, `намери си подръчно оръжие`, `не изпадай в паника` и всякакви подобни. Интересно ми е дали бих оцеляла в такава ситуация. Нали ги знам правилата все пак...

Хм, какво друго имаше... `Никога не си МИСЛИ, че си убил нещото, докато не е просто НЕВЪЗМОЖНО да стане и да тръгне наново`. Или с две думи `като ще го биеш, размажи му мозъка по пода`.

Окей, ставам малко агресивна.. xD

А да, ето песничката. <3
http://www.youtube.com/watch?v=G4PpEwfJjwg

Няма коментари: