неделя, февруари 28, 2010

Няма съдба. Има Ирония.

Вчера станах рано. Много рано. Заради шибаното състезание, за което даже не ми пукаше. Аз със най-голямо удоволствие не бих отишла, но се класирах, а има хора, които биха дали всичко за да са там, но не са се класирали. Ironic, much?
Колата се счупи на 22 километра от София и стигнахме Пазарджик с Пътна Помощ. Нямаше списък със стая за `френски и руски`, ние бяхме при `френски и английски`. Мила и Маргарита, които ужким бяха отрязани от комисията присъстваха в списъка. За съжаление нямах време да потърся Викс. Отиваме ние в стаята и аз право при квесторката да и кажа, че на нас ни трябва РУСКИ. РУСКИ.
В 11 без 1 минута дойде зам.-директорката (много радваща кака, бтв) и ни заведе на долния етаж и ни каза да чакаме. И дойдоха трите даскалки по руски, които щяха да четат на тези, дето трябваше да пишат на английски. Всяка от тях си взе по един от нас и ни заведоха в различни стаи. Аз бях при Маги от `а` клас. Няма смисъл да ви казвам самите текстове, вторият беше за щастие и успях да вкарам любимото ми `само в тъмното можеш да видиш звездите`.
О, и ни дадоха грамоти. ^^
После да обядваме, оправиха колата и към София.
И тя пак се счупи.
Пътна помощ ни върна в Пазарджик и се оказа, че целия проблем е някакво картонче, което през зимата пазело от студено, но сега пречело на двигателя да се охлажда.
И след толкова много...преживявания (не броя заплахите на Мадам по телефона след състезанието, че щяла да ми откъсне главата) стигнахме София и аз се изстрелях направо на рождения ден на Ема
Имаше такива столова дето са пълни с.... ориз май? Цялата вечер с тях съм се занимавала, Мила също, и Владин, което означава, че ние двете с нея сме на интелектуалното ниво на осми клас. Чалга имаше естествено, но се бях приготвила психически.

Ема и Владин са много сладки.
Лайк, сдухващо сладки, но пък много се радвам за нея.

Отивам за мартенички с наште.
Чао.

2 коментара:

Mindreader каза...

В момента съм отчасти благодарна, че си нямала време да ме провериш. хD
Добрата новина е, че си спасила човешки живот. Може би даже повече от един.
Защото щях да заколя някого.
^^

Ама е било доста епично о.О

Evie. каза...

Струва ми се, че е станало подсъзнателно. Самата аз не бих искала да знам в подобна ситуация. =)