неделя, март 07, 2010

Олмпиади и концерти.

Честно казано, досега нито един втори кръг на олимпиада не е минал без проблеми.
В Пазарджик беше епично с липсата на готовност за нашата езиков комбинация, но и в София не остават по-назад.
По английски, дето беше на майната си в Бъкстон, от нашето училище ни нямаше в списъците. Поне диктовката беше от Хари Потър, та да компенсира.
А днеска, литературата.. първо, че ме изкараха в бащино име Димитрова и второ, че се оказа, че от нашето училище е трябвало да ни осигурят листове с печат, но такова нещо не се случи. Ипонеже ни дадоха от листовете на 138мо, където се провеждаше, майка ми сега се притеснява да не ни дисквалифицират...А темата ПАК беше по Вазов, писна ми значи... е, можеше да бъде и по-зле. (Алеко)

Баща ми бутнал някакви кашони с мои стари играчки на тавана и с целия си акъл ме прати аз да ги събирам. Чрез много воля се върнах само с 1 кукличка и няколко дреболийки. А иначе си намерих една от хубавите големи кукли, но едното и око го нямаше, затова пък до нея беше една прекрасна червено-бяла рокля, която просто обожавах... Както и да е, майка ми щеше да ме замери с нея ако я бях донесла.
А тази, която все пак си взех е мъничка, а най-изненадващото е, че косата и не е сплъстена, което е почти невъзможно при обстоятелствата. Та изкъпах я, изпрах и рокличката, сресах я и сега ще и измисля прическа. Кръстих я Лулу.

Майка ми ме попита какво искам за рождения ми ден и отговорът ми беше `концерти`. Баща ми веднага ме пусна на феста и даже ми се израдва. Ей така, на секундата. Много съм доволна и искам до края на седмицата да се разберем кой за какви билети е навит, че да си ги взимаме, че да не свършат.
Естествено, искам за Front of stage (179), но не знам дали ще успеем да се преборим за достатъчно добри места, че да си заслужава и някак си се притеснявам, че може би седналите от 139 може да са по-подходящи... но това ще го измислим пак тия дни.

Няма коментари: